Teknoloji

15 TL’ye aldığımız The Witcher 3 Steam’de 250 TL!

 
Uzun bir süredir ekonomik sorunların üst düzeyde baş gösterdiği ülkemizde her sektörde olduğu gibi oyun sektörü de bu durumdan nasibini alıyor. Oyuncular için son kale olarak görülen Steam platformunda artışlar devam ediyor. Bu noktada birçok oyun firması zamlarını çok önceden devreye almış bazıları da bunu yıl geneline yaymış durumda. Şimdiyse geçtiğimiz günlerde yeni nesil bir yama yayınlayan ve oyuncuların gözdesi olan The Witcher 3’e büyük zam geldi.
 
DLC’lerle birlikte 15 TL’ye alıyorduk.
 
 
 
2015 yılında çıkan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu The Witcher 3: Wild Hunt birçok oyuncu tarafından sevildi ve halen oynanmaya devam ediyor. Yeni nesil yamanın kısa bir süre önce ücretsiz olarak çıktığı bu yapımın bir de serisi bulunuyor. Çokça oynanmaya ve satın alınmaya devam eden oyun maalesef şu sıralar yükselişte.
 
Oyunun standart versiyonu şu an Steam’de 249,99 TL’den satışta. DLC’leri (The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition) birlikte almaya çalışırsak 399,99 TL ödememiz gerekecek.
 
Sadece bu oyun açısından değil, diğer oyunlar da bu artışlardan nasibini almaya devam ediyor. Uygun fiyatlı gördüğünüz oyunları kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

haber-merkez.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu