Haber

AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanlığına Saliha Demirer atandı

AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanlığı’na atanan Saliha Demirer, görevi İstanbul’dan milletvekili seçilen Rabia İlhan’dan devraldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, parti İstanbul Kadın Kolları Başkanlığı’nda bayrak değişti.

Sütlüce’deki parti binasında düzenlenen devir teslim töreninde İstanbul Milletvekili ve İstanbul Kadın Kolları Eski Başkanı Rabia İlhan, görevi Saliha Demirer’e devretti.

Törende bir konuşma yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “Kadın Kolları İl Başkanı olarak görevi süresince çalışkanlığına, azmine ve özverisine yakından şahit olduğum Rabia İlhan Hanım’a emeği geçenlere teşekkür ediyorum. emeği ve emeği İl Kadın Kolları Başkanlığına atanan Saliha Demirer’e başarılar diliyorum.Kadın Kollarımız ilk günkü heyecanı ile teşkilatımızın en önemli parçası olmaya devam edecek.” sözlerini kullandı.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Lideri Ayşe Keşir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İl Kadın Kolları Başkanımız Saliha Demirer’in görevini devrettik. Kendisine görevinde başarılar diliyorum. Emekleri ülkemize hizmet edecek Rabia İlhan’adır. 28. Dönem Milletvekili olarak İstanbul’a teşekkür ediyorum.” paylaştı. ???????????????

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu