Teknoloji

Armored Core 6: Fires of the Rubicon Fiyatı Yükseltildi!

Ön sipariş aşamasında fiyatı artan oyunlara bir yenisi daha eklendi. Ratchet & Clank’ten Sonra: Diğer Dünyalar, Zırhlı Çekirdek 6: Rubicon’un Ateşleri fiyat artışı uygulandı. Detaylar burada.

Armored Core 6: Fires of the Rubicon, The Game Awards 2022’de duyuruldu. PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için FromSoftware tarafından geliştirilmekte olan oyun, 25 Ağustos 2023Cuma günü satışa çıkacak.

Önceki gün çok sayıda içerik üreticisi ve medyanın katılımıyla ön izleme etkinliği düzenlendi. Oyunla ilgili yeni detaylar öğrendi ve daha da heyecanlandı. Bildiğiniz gibi on yıldır yeni bir Zırhlı Çekirdek görmedik. Ancak son dönemde uygulanan zamlarla birlikte hevesimiz mahsulümüzde kaldı. Önceki fiyatı çok uygun olmasa da yeni fiyatının daha da ürkütücü olduğunu söyleyebiliriz.

Armored Core 6: Fires of the Rubicon Fiyat Artışı Uygulandı

Bandai Namco Entertainment tarafından yayınlanan oyunun standart versiyonu %44 artışla 899 TL’den 1299 TL’ye yükseldi. Deluxe versiyon %43 artışla 1.049 TL yerine 1.499 TL.

Bandai Namco Entertainment tarafından yayınlanan diğer oyunların artış dalgasından ne zaman etkileneceğini bilmiyoruz. İndirimde olan veya güncel fiyatı size uygun olan oyunları bulabilirseniz, ne olur ne olmaz diye kitaplığınıza eklemeniz yeterli. Aksi takdirde, satın almak zor veya imkansız hale gelebilir.

Zırhlı Çekirdek 6: Rubicon Planının Ateşleri

Hikayeye göre, Rubicon 3 adlı uzak bir gezegende, bir güç kaynağı olarak insanlığın teknolojik ve bağlanabilirlik yaratıcılığını önemli ölçüde geliştirmesi beklenen gizemli yeni bir nesne keşfedildi. Ancak bunun tersi olur ve büyük bir felaket meydana gelir. Hem gezegen hem de çevresindeki yıldızlar alevler ve fırtınalar tarafından yutulur ve Yanan Yıldız Sistemi oluşur.

Yarım asır sonra aynı nesne Rubicon 3’te yeniden ortaya çıkıyor. Mikropların yayılmasıyla birlikte bir büyük felaket daha yaşanıyor ve gezegen mühürleniyor.

Dünya dışı şirketler ve direniş kümelerinin ortasındaki nesneyi ele geçirme savaşında, bağımsız paralı askerler olarak Rubicon gezegenine gidiyoruz ve kendimizi bu savaşın ortasında buluyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu