Ekonomi

Bravo Çokuluslu yayıncılık girişimi için varlık satın almayı planlıyor

VIRGINIA BEACH – Eğlence ve teknolojide büyüme arayışında olan Bravo Multinational, Inc. (OTC:BRVO), Streaming TVEE, Inc. (STV)’den varlık satın almak için bir Niyet Mektubu (LOI) imzaladı. Bu stratejik hamle 20 Aralık 2023’te duyuruldu ve Bravo’nun önerdiği yayın hizmeti TVee NOW™’un temelini oluşturmayı amaçlıyor.

9,76 milyon $ değerindeki satın alma, 7,76 milyon $’lık dönüştürülebilir senetler ve STV’nin 2 milyon $’lık borcunun üstlenilmesi yoluyla finanse edilecek. Senetin dönüşümü Bravo’nun 11 Aralık 2023 itibarıyla 0,15625 $ olan hisse senedi fiyatına bağlı.

Söz konusu varlıklar arasında Bravo’nun doğrusal TV ve isteğe bağlı içeriğin bir kombinasyonunu sunmasını sağlayacak bir müzik kütüphanesinin teknolojisi ve yayın hakları da yer alıyor. Önerilen içerik dizisi, izleyicilere ücretsiz olarak sunulacak filmler, TV dizileri, şovlar, konserler, özel komedi programları ve diğer etkinlikleri içeriyor.

Bu sürecin tamamlanması klasik durum tespitine ve kesin bir anlaşmanın hazırlanmasına bağlıdır. STV, klasik TV yayınını kapsamlı bir isteğe bağlı kitaplıkla harmanlamak amacıyla Roku’daki TVee NOW platformunu beta testi sürecindedir.

Bu satın alma, Bravo’nun dijital içerikte yenilik yapma ve küresel bir izleyici kitlesine farklı deneyimler sunma stratejisinin bir parçası.

Bu haber Bravo Multinational Incorporated’ın basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

haber-hozat.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu