Haber

Galatasaraylı futbolcu Dubois: “Bu takıma kupa almaya geldim”

Galatasaray’ın Fransız futbolcusu Leo Dubois, sarı-kırmızılı takıma kupa kazanmak için geldiğini söyledi.

Fransız futbolcu, GSTV’de yayınlanan röportajında ​​sarı-kırmızılı gruptan çok memnun olduğunu belirterek, “Galatasaray’ın bana olan ilgisini duyunca hemen gelmek istedim. Şahsen ben de kupa kazanmak istiyordum. “Galatasaray ve ben kupaları bir arada kazanmak istediğimizde buraya geldim ve çok mutluyum.” dedim.

Dünya çapında bir takıma sahip olduklarını vurgulayan Leo Dubois, “Avrupa’nın büyük kulüplerinden oyuncularımız var. Bana sunulan proje buydu. Bu projede yer aldığım için çok mutluyum. Buraya geldim.” Bu takım bir kupa kazanacak. Bugün, iyi ilerlemeye bakıyoruz. Bunu yapıyoruz ve bu yönde de ilerliyoruz.” dedi.

Takıma çabuk uyum sağladığını söyleyen tecrübeli stoper, “Buraya gelir gelmez Galatasaray tarihinin Fransız tarihiyle nasıl bütünleştiğini gördüm. Benim için açıkçası güzel bir keşif oldu. Ancak Türkiye’de daha çok İngilizce konuşuyoruz.” Soyunma odası, bu yüzden İngilizcemi geliştiriyorum ve ilerlemeye devam ediyorum. Ediyorum. Uyum konusunda hiçbir sorunum yok.” terimleri kullandı.

Grup arkadaşlarının bir kısmını önceden, bir kısmını da buradan tanıdığını anlatan Dubois, “Hepsinin kaliteli oyuncular olduğunu samimiyetle söyleyebilirim. Hepimizin ortak hedefi şampiyonluk yolunda ilerlemek. Bu yolda ilerliyoruz. tutkuyla birlikte oynuyoruz.Okan hocamızı burada tanıma fırsatım oldu.Birbirimizi keşfediyoruz.Zaman zaman bizimle Fransızca da konuşuyor. Kendisiyle aynı hedeflere doğru ilerliyoruz.” değerlendirmesini yaptı.

“Oynadığımda her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum”

Galatasaray’da genellikle defansın solunda görev yapan Leo Dubois, şunları söyledi:

“Bu benim için yeni bir keşif değil. Ama seçmem gerekirse sağ ayaklı biri olarak sağda oynamayı tercih ederim. Ancak daha önce sol tarafta oynadım. Oradan bir alışkanlığım var. Benim için çok büyük bir fark yok. Oynarken her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum” Bu benim işim ve bunu kendim ve takımımın kazanması için yapıyorum.”

Takım olarak hem savunmada hem de hücumda büyük gayret sarf ettiklerini ifade eden Fransız futbolcu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Burada sadece defans veya hücum oyuncularına değil herkese ihtiyacımız var. Bu formda devam ettiğimiz sürece şampiyonluğun geleceğini düşünüyorum. Yetenekli bir takımımız ve çok farklı yeteneklere sahip oyuncularımız var. Daha az gol atarsak üst sıralara çıkarız.” Hücumda limitli gollerle şampiyon oluyoruz. Oyuncularımızın hepsi farklı özelliklere sahip.” Rakiplerimize karşı hücum anlamında üstün silahlarımız var. Motive olursak ve her gün antrenmanlarda çalışmaya devam edersek uygun bir yere geleceğimizi düşünüyorum.”

“Bunun üzerine inşa etmeye devam etmeliyiz”

Leo Dubois, 13 maçlık galibiyet serisine değinerek, “Biz profesyonel oyuncularız ve geçmişin geçmişte kaldığını anlamalıyız. Galibiyeti kazandık ama geçmişte kaldı. Kazandık bir beklenti oluşturduk. Bu beklentinin de gerisinde kalmamalıyız. O yüzden her gün daha çok çalışmalı ve üstüne koyarak devam etmeliyiz.” görüş bildirdi.

Dubois, Fenerbahçe’yi deplasmanda 3-0 yendikleri derbi hakkında şunları söyledi: “Derbi haftası çok farklıydı, o haftaya en iyi şekilde hazırlandık. Kazandığımız için çok mutlu oldum. Orada yaşadığımız atmosfer inanılmazdı. ama bu derbinin bir de rövanşı olması normaldir, stadımızda kendi seyircimiz önünde oynayacağımız derbinin çok daha iyi olacağını düşünüyorum.” ifadeleri kullandı.

Fransız futbolcu, sarı-kırmızılı taraftarların Nef Stadı’nda yarattığı atmosferle ilgili olarak, “İnanılmaz. Avrupa’da böyle elit atmosferlerle karşılaşabilirsiniz. Bana Galatasaray taraftarından daha önce bahsedilmişti. O anları yaşamadan o duyguları hissedin.Amacım kupalar kazanmak ve kazandıktan sonra o duyguları stadımızda taraftarlarımızla birlikte yaşamak.” dedi.

haber-elbeyli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu