Haber

İYİ Parti İstanbul’un 6 ilçesinin belediye başkan adaylarını açıkladı

İYİ Parti’nin 31 Mart Yerel Yönetimler Genel Seçimi’nde İstanbul’un 6 ilçesinin belediye başkan adayları tanıtıldı.

İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlenen aday tanıtım törenine katıldı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun’un açıkladığı programda isimleri Bağcılar’dan Eyüp Ali Özdemir, Başakşehir’den Tevfik Atakan Şakar, Beylikdüzü’nden Erol Karapınar, Sancaktepe’den Cemal Doğan, Sultanbeyli’den Fatih Karakaş ve Sultangazi’den Hüseyin Öndeş yer alıyor. . , Buğra Kavuncu ile toplu fotoğraf çektirdi.

Törende konuşan Kavuncu, adaylara seçim çalışmalarında başarılar dileyerek, İstanbul’un 39 ilçesi için belirlenen adayların 18 Şubat’ta kamuoyuna tanıtılacağını ancak kesinleşen isimlere adaylıklarının bildirildiğini belirtti. en kısa sürede çalışmaya başlayabileceklerini ifade etti.

İktidar ile ana muhalefet arasında iki kutuplu bir siyasi ortamın bulunduğunu belirten Kavuncu, “Nasıl ki iktidar en ufak bir eleştiri yaptığımızda bizi suçluyorsa, bugün ne yazık ki muhalefet partileri ve onların yetkilileri de aynısını yapıyor. ağır saldırı.” söz konusu.

Kavuncu, çıktığı yoldan dönmemeye kararlı olduğunu ve doğruları söylemeye devam edeceğini belirtti.

Belediye başkan adaylarına seslenen Kavuncu, “Siz de bu süreci yaşayacaksınız, sizin kendi ayaklarınızın üzerinde durmanızdan birileri rahatsız olacak. Size taraf tutmayanların eleneceği anlatılacak. İktidar bunu söylüyordu. O zaman hayretle takip ediyoruz, ana muhalefet de söylüyor.” İfadesini kullandı.

Seçim sürecinde milletin sorunlarına odaklanılması gerektiğini vurgulayan Kavuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İktidara ve ana muhalefete sesleniyorum, eleştiri büyük nimettir. Eleştirileri merhametle dinlerseniz bundan ancak ülke faydalanır. Sizden farklı düşünenleri despotik bir şekilde yok etmeye, taciz etmeye, linç etmeye çalışırsanız Bu millet hepinize geçmişte olduğu gibi bunun bedelini de ağır ödeyecektir.” “Sana bunun bedelini ödeyecek.”

karapurcek-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu