Haber

Mudanya Devlet Hastanesi’nde plaket ve sertifika töreni

BURSA (İGFA) – Mudanya Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda Başhekim Uzm. Dr. Fatih Yavuz Erkal’ın mesken sahipliğinde düzenlenen merasime Vilayet Sıhhat Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Kamu Hastaneleri Lideri Uzm. Dr. Salih Metin, Acil Sıhhat Hizmetleri Lideri Uzm. Dr. Gökhan Taşkın, Dayanak Hizmetleri Lideri Erol Dinçer, Kamu Hastaneleri Lider Yardımcısı Op. Dr. Kadir Güler iştirak sağladı.

Törende konuşan Vilayet Sıhhat Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, kendilerini ‘ışığı sönmeyen kurumlar’ olarak nitelendirdi. 7 gün 24 saat vatandaşların sıhhati için, kaygıya derman olmak için daima nöbetlerde olduklarını belirten Dr. Yavuzyılmaz, “Bu sebeple yapılan işin kutsiyetinin ve emeğinizin çok büyük olduğunu diğeri bilmese bile bizler biliyoruz. Herkesin birbirinden kaçtığı devirde toplum sıhhati için işlerinize en önde sizler gittiniz. Bu manada çok saygıdeğer bir iş yapıyorsunuz. Bu vesileyle yıllarını bu işe verip emekliliğe ayrılmış sağlıkçılarımıza da keyifli bir emeklilik geçirmelerini diliyorum. 25 yılını doldurmuş hala etkin olarak çalışan sağlıkçılarımıza da hem yaptıkları hem de yapacakları işler için şimdiden çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Daha sonra hastane yöneticileri ve iştirakçi protokol, 25 yıl etkin çalışan sağlıkçılarla birlikte günün anısına hazırlanan pastayı kesti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu