Teknoloji

Samsung Galaxy M04 Açıklandı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Hindistan’daki bir etkinlikte elinde bütçe dostu bir telefon tutuyor. Galaksi M04 . Bu akıllı telefon, tasarımı ve teknik özellikleriyle ‘son teknoloji’ bir çalışma değil. Ama senin telefonun fiyat Son teknoloji olmasa da yeni telefon sahibi olmak isteyenleri ikna edebilecek seviyede. Hep birlikte gel SAMSUNGGelin yeni akıllı telefonuna daha yakından bakalım.

Samsung Galaksi M04, 6.5 inç boyutunda HD+ çözünürlük sunan bir ekran ile geliyor. Çentikli ekranda yer alan ön kamera ise 5 MP çözünürlüğe sahip. Telefonda parmak izi okuyucu sensör bulunmuyor.

Samsung’un Türkiye’deki tüm akıllı telefonlarını buradan inceleyebilirsiniz.

Samsung Galaxy M04 ile tanışın

Samsung’un yeni bütçe dostu akıllı telefonu, MediaTek’in Helio P35’i işlemci tarafından desteklenmektedir. Bu güç, 4 GB sanal RAM tabanlı 4 GB RAM ve 128 GB depolama ile destekleniyor. 5.000 mAh kapasiteli bataryasında hızlı şarj desteğini göremediğimiz telefon, Android 12 işletim sistemine sahip ve 2 yıl Android güncellemesialmaya devam edecektir.

Telefonun arkasına bakmak çift ​​kamera kurulumu Görürüz. Bu kamera kurulumunda 13 MP ana kamera ve 2 MP derinlik odaklı kamera yer alıyor. Telefonun tek yenilikçi özelliği kamerasının çevresel bir yapıya sahip olmaması diyebiliriz.

Samsung Galaxy M04 teknik özellikleri:

Ekran6,5 inç, HD+, LCD
İşlemciMediaTek Helio P35
Veri deposu4 cigabayt
Depolamak128GB
Ön kamera5MP
Arka kamera13 MP + 2 MP
Pil5.000 mAh
işletim sistemiAndroid 12 (OneUI 4.1)
BağÇift 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 5, GPS + GLONASS

Tüm bu özelliklere sahip Samsung Galaxy M04 yalnızca Hindistan’da mevcuttur 100 dolar satınalınabilir. Telefonun Türkiye’ye gelip gelmeyeceği bilinmiyor. Türkiye’ye gelirse Samsung’un Türkiye’deki en uygun fiyatlı telefonu olacak.

Samsung’un değişim kampanyasından yararlanarak yeni telefon almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu