Haber

Temsilciler Meclisi 2023-2024 sezonu açılış semineri başladı

TFF Temsilciler Meclisi Dönem Açılış Semineri’nde konuşan TFF Lideri Mehmet Büyükekşi, “Değerli temsilcilerimiz adil, eşit, şeffaf ve tarafsız bir yönetim anlayışıyla tüm kurullarımızla birlikte Türk futboluna güven inşa edeceğiz. Türk futbolunun marka değerini yükseltmek bizim görevimiz. Tüm paydaşlarla birlikte “Futbolun güzel ve eğlenceli yönlerini hep birlikte öne çıkarmamız gerekiyor. Topluluğumuzun tüm üyelerinin görev ve sorumlulukları vardır. Görev aldığınız müsabakalarda beni ve TFF’yi temsil ediyorsunuz” dedi.

Temsilciler Meclisi Dönem Açılış Seminerine TFF Yürütme Kurulu Üyeleri Talat Papatya, İdil Karademirlidağ Suher ve TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş da katıldı.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ: TEMSİL İÇİN YENİ KRİTERLER BELİRLEDİK

Temsilcilerin çok değerli ve kritik bir misyonu yerine getirdiklerini vurgulayan Büyükekşi, şunları kaydetti:

“Sizin yazdığınız raporlar bu heyetlerin alacağı kararların başlangıç ​​noktasıdır. Federasyon olarak çok değerli kararlar aldık ve temsil yapısının yeniden düzenlenmesi için çalışmalar yaptık. Uefa uygulamalarını inceledik ve temsil için yeni kriterler belirledik. Bu kriterlerden bazıları İngilizce zorunluluğu, iyi düzeyde bilgisayar kullanımı ve isim isim olmamasıdır.Aday alımlarında ulusal ve uluslararası alanda yüksek lisans, doktora, üst düzey yöneticilik ve futbol tecrübesi olanlara ek puan verdik.Bu doğrultuda temsilci raporlarını yeniden düzenledik TFF’nin tüm kurullarında başlattığımız dijitalleşme hamlesi kapsamında tüm temsilci raporlarını dijital ortama aktardık.Artık temsilci raporları sezon bitiminden sonra en geç 2 saat içinde sisteme kaydediliyor. Maç organizasyonu Geçen sezonun sonlarına doğru Süper Lig ve 1. Lig’de temsilci atamalarını hakem atamalarında olduğu gibi algoritmalarla yapmaya başladık. Bu sezon tüm liglerde algoritmalarla atamalar yapacağız.”

Temsilciler Kurulu Başkanı GÖKHAN ÖZSAVAŞ: ÖNCELİĞİMİZ KRİZİ DEĞİL, RİSKİ YÖNETMEK OLDU

 

Temsilciler Kurulu Başkanı Gökhan Özsavaş, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin göreve başlar başlamaz ilk talimatının Türk futbolunun sorunlarını adil ve güvenli bir şekilde çözmek olduğunu belirtti.

Başkan Özsavaş, teknolojik takviyelerden faydalandıklarını belirterek, “Federasyonumuzu iç ve dış denetime açarak olaylar değil sadece futbol konuşuluyor ve temsilcilerimizin inanç ortamındaki performansı en üst düzeye çıkarılıyor. temsilcilerimizin raporları UEFA kriterleri kapsamında yanlış anlaşılmalara yol açmayacak şekilde sadeleştirilmiş ve sayısallaştırılmıştır.Tabletlerimiz bu sayede maç bitiminden itibaren 2 saat içerisinde Tarafımızdan Futbol Yönetim Sistemine raporlar gönderilmeye başlanmıştır. temsilcileri” dedi.

Haberli veya habersiz olarak statları denetlediklerini vurgulayan Özsavaş, “Temsilci alımlarında başta eğitim, spor geçmişi, fiziki yeterlilik, bilgisayar kullanımı, idari tecrübe olmak üzere liyakat yaratacak yeteneklerden biri. Temsilci arkadaşlarımız gidiyor. yüz yüze ve online bu rutin eğitimler sayesinde.Önceliğimiz kriz değil riski yönetmeyi başardık.Ancak ihlalleri eksiksiz ve yorumsuz bildirdik.Özetin fotoğrafını çekip ilgilimize gönderdik. Ancak zaman zaman özellikle maçtaki küfürlü tezahüratlardan dolayı az da olsa eleştiri aldık.Misilleme konularında üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmeleri gerektiği kanaatindeyiz.Olayları yorumlarken herkesin işine yaradığını düşünüyoruz. paydaşlar sorumluluklarını TFF’ye ve güvenlik güçlerine bırakmadan yerine getirsinler.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu