Haber

Valencia derbide oynayacak mı? Valencia, Beşiktaş – Fenerbahçe maçında oynayacak mı? Valencia Beşiktaş maçında oynar mı?

Süper Lig’in 27. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Merakla beklenen büyük maça kısa bir süre kala merak edilenlerden biri de Valencia’nın derbide oynayıp oynamayacağı oldu. Fenerbahçe’yi bu sezon 29 golle zirveye taşıyan isimlerden biri olan Enner Valencia, sakatlıktan döndü. Takımda birlikte çalışmaya başlayan futbolcu hakkında merak edilen Valencia derbide oynayacak mı? Valencia, Beşiktaş – Fenerbahçe maçında oynayacak mı? Valencia Beşiktaş maçında oynar mı? sorularla arandı.

VALENCIA DERBİDE OYNAYACAK MI?

Fenerbahçe’yi bu sezon yokuşlu yolda 29 golle omuzlayan isimlerden biri olan Enner Valencia, sakatlıktan döndü. Grupta birlikte çalışmaya başlayan futbolcunun pazar günü oynanacak Beşiktaş derbisinde forma giymesi bekleniyor. Kariyer sezonunu Fenerbahçe’de Jorge Jesus yönetiminde geçiren Enner Valencia sakatlıktan döndü. Takımla çalışmaya başlayan Ekvadorlu golcünün 2 Nisan Pazar günü saat 20.30’da oynanacak Beşiktaş derbisinde sahada olması bekleniyor.

Bu dönem Fenerbahçe’de 35 maça çıkan Enner Valencia çılgın bir performans sergiledi. Ekvadorlu futbolcu bu müsabakalarda 29 gol 4 asistle katkı sağladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu