Yaşam

Yılmaz Erdoğan’ın İnci Taneleri dizisi 25 Ocak’ta başlıyor

Yıllar sonra ekrana dönmeye hazırlanan ve başrolünü üstlendiği Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazdığı İnci Taneleri’nin vizyon tarihi belli oldu. Merakla beklenen dizi 25 Ocak Perşembe günü ilk bölümüyle Kanal D’de ekrana gelecek.

Yılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı ‘Azem Yücedağ’ın hayatta kalma hikayesini anlatan İnci Taneleri, ilk bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Çekimleri tüm hızıyla devam eden ve ekrana gelmesi için gün sayan dizinin ilk bölümünden görüntülerin yer aldığı fragman yayınlandı.

DİZİNİN AFİŞİ DE YAYINLANDI

Dizinin BKM imzalı posteri de görücüye çıktı. Yılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı Azem Yücedağ’ın kaldığı otelde poster çekimine Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka katıldı.

İnci Taneleri takımında yer alan genç oyuncu Kubilay Aka, ilk kez bir posterle seyirci karşısına çıktı. Binlerce yorum ve beğeni alan poster, bir anda sosyal medyada gündem oldu.

Dizinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor.

İnci Taneleri 25 Ocak Perşembe saat 20.00’de Kanal D’de başlıyor.

catalzeytinajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu