Haber

İlkay Gündoğan: İstanbul’da finalde oynamak benim için özel bir onur olur

FA Cup yarı finalinde Manchester City ile Sheffield United karşı karşıya geldi. Wembley’de oynanan karşılaşmayı Manchester City 3-0’lık skorla kazandı. Bu sonuçla Maviler, FA Cup’ta finale yükseldi.

Manchester City’nin yıldız futbolcusu İlkay Gündoğan, bu maçın ardından Tivibu Spor’a açıklamalarda bulundu.

“Kazanıp zirveye yerleşmek istiyoruz”

Maçı değerlendiren İlkay Gündoğan şunları söyledi:

“Bizim için güzel bir maçtı. Yarı finaldeki ilk gol birçok kez kırılma noktası olabiliyor. Performansımız oldukça yeterliydi. Bizim için çok iyi bir skor oldu. Maçları izlemeyi pek sevmiyorum. . Maçı çevirdiklerinde çok sinirleniyorum. Arsenal o skorla bitirdi.” “Çarşamba günü bizim için yeterliydi, kendi sahamızda kazanıp zirveye yerleşmek istiyoruz. Kararları teknik direktör veriyor. Beni 6. olarak başlattı. Nerede oynarsam oynayayım, grup için en iyi performansımı gösteriyorum.” . Önemli olan maçımızı kazanmaktı.”

“Müzakereler devam ediyor”

Sözleşme hakkında konuşan Gündoğan şu ifadeleri kullandı:

“Net bir şey yok. Görüşmeler devam ediyor. Ben sahada olup bitene odaklanmak istiyorum. Ne olacağı belli değil. Karar verilmedi. Karar alındıktan sonra öğreneceksiniz. Yükselebiliriz.” Bu dönem 3 kupa. Şu anda bu hedefe odaklanmış durumdayım.”

“Evet demek istemiyorum, ben de istemiyorum”

“Süper Lig’de oynamak ister misin?”Yetenekli oyuncu soruya şu yanıtı verdi:

“Evet demek istemiyorum, hayır demek istemiyorum. Fırsat bulursam bir gün oynarım, olmazsa televizyondan izlerim. Hele Türk takımları Avrupa’da oynarsa ben de oynarım. her zaman izleyin. Üstün Lig’i de izlemeyi seviyorum.”

“Kupayı kaldırmak ailem ve benim için büyük bir onur olur”

Tecrübeli isim Şampiyonlar Ligi finaliyle ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Şampiyonlar Ligi’nde İstanbul’da final oynamak benim için ayrı bir onur olur. Real Madrid ile yarı finali iple çekiyoruz. İstanbul’da olmak benim için çok özel bir değer. Geçen sene elendik. Madrid. Bu yıl final İstanbul’da. “Farklı bir motivasyonla gireceğim çünkü . Kupayı kaldırmak ailem ve benim için büyük bir onur olur.”

haber-inegol.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu