Sağlık

Karışıklığı Gideriyoruz! Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir, Avantajları Nelerdir?

Pek çoğumuz iş bulduğumuzda ek sağlık sigortasının olduğunun farkındayız. Peki nedir bu ek sağlık sigortası ve avantajları nelerdir? Tüm bunların cevabını içeriğimizde bulabilirsiniz!

Öncelikle tamamlayıcı sağlık sigortasının ne olduğunu anlayarak başlayalım…

Tamamlayıcı sağlık sigortası, sağlık hizmetlerini kullanırken oluşan masrafları karşılamak için ek teminat sağlar. Sağlık alanında sigorta türüdür.

Bu yönüyle aslında birinci basamak sağlık sigortasının sağladığı teminat kapsamını genişletmektedir.

Tamamlayıcı sağlık sigortası, genel sağlık sigortasının karşılamadığı durumlarda size destek olur.

Bu, poliçe sahibine ek mali koruma sağlar!

Yani örneğin bir sigortalı olarak bir hastalık için tedaviye ihtiyacınız vardı ve bu tedavi maliyetliydi. Bu aşamada, tamamlayıcı sağlık sigortanız masrafların bir kısmını veya tamamını karşılayarak tedavi sürecinde yanınızdadır.

Tamamlayıcı sağlık sigortası; Doktor muayeneleri, hastane masrafları, laboratuvar testleri gibi şeyleri kapsar.

Tedavi sürecinde doktor muayenesine verilen fiyat ekstra zorlayıcı olabiliyor. Tamamlayıcı sağlık sigortası, sadece 15 TL katılım payı ödeyerek anlaşmalı olduğunuz hastanelerin doktorlarıyla görüşmenizi sağlar.

Tamamlayıcı sağlık sigortasının avantajlarını daha topluca yazacak olursak…

Hepsinden iyisi, tamamlayıcı sağlık sigortası, maliyetli tıbbi müdahalelerin maliyetinin tamamını veya bir kısmını karşılayarak bütçenizi rahatlatır.

Size yüksek kalitede hizmet sunar.

Devlet hastanelerinde hizmet alabilsek de özel sağlık kurumlarında hizmet çok daha ilgili ve hızlı olabiliyor. Tamamlayıcı sağlık sigortanız sayesinde daha az bekleyebilir, daha hızlı tedavi olabilirsiniz.

Aynı zamanda daha kapsamlı bir tedaviye ulaşmanızı sağlar.

Bir devlet hastanesinde çok sayıda hasta olduğu için kapsamlı bir tedavi planı uygulamak zor olabilir. Özel sağlık kuruluşlarında ise hastaneye yatış, gerektiğinde daha fazla laboratuvar ve görüntüleme tetkikleri yapılabilmektedir. Tamamlayıcı sağlık sigortası ile de bu kapsamlı tedaviyi alabilirsiniz.

Bu şekilde ne olur? Ayrıca ruhsal olarak daha yetkin hissedeceksiniz!

Hastalık zamanlarında insanlar çok daha hassas olabiliyor. Tamamlayıcı sağlık sigortasının sağladığı bu avantajların garantisi sayesinde kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz.

Ailenizle birlikte sağlıklı bir yaşam dileriz!

Tamamlayıcı sağlık sigortanızı yaptırın, kötü sürprizlerle karşılaştığınızda bile içiniz rahat olsun! ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu