Haber

MAÇ İNCELEMESİ Leeds United – Liverpool maçı özetleri! Leeds United – Liverpool maçı saat kaçta? Leeds United – Liverpool maçı özeti izle!

Leeds United – Liverpool maçı özeti merak edildi. Premier Lig’in 31. haftasında Liverpool, deplasmanda Leeds United ile kozunu paylaştı. Son 4 maçını kazanamayan Klopp ve öğrencileri, bu mücadeleden 6-1’lik skorla ayrılarak galibiyet hasretine son verdi. Leeds United – Liverpool maçı özeti! Leeds United – Liverpool maçı saat kaçta? Leeds United – Liverpool maçı özeti izle!

LEEDS UNITED -LIVERPOOL MAÇ ÖZETİ!

Liverpool’a farklı bir galibiyet getiren golleri 35. dakikada Cody Gakpo, 39. ve 64. dakikalarda Mohamed Salah, 52. ve 73. dakikalarda Diogo Jota ve 90. dakikada Darwin Nunez kaydetti. Leed United’ın tek golü 47. dakikada Luis Sinisterra’dan geldi. Liverpool’un Mısırlı yıldızı Mohamed Salah, Leeds’e attığı iki golle Premier Lig’de ilginç bir rekor kırdı. Toplam 107 sol ayaklı gol kaydeden Salah, bu özelliğiyle Premier Lig’de zirveye damgasını vurdu. Salah ayrıca Premier Lig’de 135 gol atarak ligde tüm zamanların en çok gol atan 14. oyuncusu oldu. Liverpool bu galibiyetle 4 maçlık galibiyet serisine son verdi ve 47 puana yükseldi. Leeds ise haftayı 29 puanla küme düşme potasının 2 puan üzerinde tamamladı.

haberaydincik.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu