Haber

Martı’nın kurucusu Öktem’den Eyüp Aksu’ya: Sen kimsin ki devlet bakanını oyla tehdit ediyorsun?

Martı Kurucusu Oğuz Alper Öktem, İstanbul Taksiciler ve Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu’nun düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, “İstanbul’un adayıMurat Kurum’du, İstanbul’un adayı Adil Bey, İstanbul’un adayı Adil Bey, İstanbul Taksiciler ve Esnaflar Odası Başkanı Eyüp Aksu’ydu. İstanbul’un adayı. Üçü de “Ben kendisine esnafımız olduğunu ve bu firmanın sahadan çekilip başvurusu kapanmadıkça size oy vermeyeceğini söyledim. İnşallah onu da diğerini gömdüğümüz gibi toprağa gömeceğiz” sözlerine tepki gösterdi.

İstanbul’da taksi sayısının arttırılması konusunda İBB yönetimiyle Ulaşım Uyum Merkezi’nde (UKOME) sık sık karşı karşıya gelen İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu, bir etkinlikte yaptığı konuşmada AK Parti ile Martı pazarlığı yaptığını iddia etti. Belediye başkan adayları.

‘ONU DA GÖMECEĞİZ İNŞALLAH’

Aksu etkinlikte kısaca şunları söylüyor:

Mart ayında seçim var. Bir oyun çok önemlidir. İstanbul’da seçim kolay bir seçim değil. Seçimler geldiğinde siyasetçiler her zaman seçimi kazanmak için bir şeyler vaat eder, bunu mutlaka kullanalım. Murat Kurum İstanbul’un adayı, Adil Bey İstanbul’un adayı, Tevfik Bey ise İstanbul’un adayıydı. Üçüne de söyledim; Bu firma sahadan çekilmedikçe, başvurusu kapanmadıkça esnafımız size oy vermeyecek dedim. Korkma, hiçbir şey olmayacak. Kimse sana bir şey söylemiyor. Mahallemize AK Partili kim gelirse gelsin, bu şirket kapanmadan mutlaka özür dilesin. Onu da gömeceğiz. “İnşallah diğerini gömdüğümüz gibi onu da toprağa gömeriz.”

‘AK PARTİ’NİN İSTANBUL ADASINA SİZ KARAR VERİR MİSİNİZ?’

Martı’nın kurucusu Oğuz Alper Öktem, Eyüp Aksu’nun sözleriyle ilgili açıklama yaptı.

Öktem, Aksu’nun ses kaydını dinledikten sonra yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“İstanbul Taksiciler ve Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu çıkıp bizimle ve AK Parti’nin İstanbul adayıyla ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Bu açıklamaları önce siz değerli vatandaşlarımızın duymasını istiyorum.

Bizi gömmeye gidiyordu. Öncelikle sen kimsin ki devlet bakanını oylamayla tehdit ediyorsun? İkincisi, Sayın Cumhurbaşkanı siz AK Parti’nin İstanbul adayını belirleyip açıklama yapıyor musunuz? Üç, hiçbir oyunun yok ve bunu biliyorsun. İstanbul’da 19 bin taksi plakası var, bunlar sizin gibi 3 bin komisyoncunun elinde toplanmış, şoförlerin hepsi kiracı ve zaten sizden nefret ediyorlar. Bunu zaten kendin söylüyorsun. “Beni kastediyorsunuz ve ‘O aradığında 40 bin kişi geldi, 52 kişiyi Çağlayan Adliyesi önünde zar zor toplayabildik’ diyorsunuz.”

‘BU SALDIRI VE TEHDİTLER BİZİ İLGİLENDİRMEZ’

Öktem, sözlerini şöyle sürdürdü: “Siz bir mikrofon alıyorsunuz, bir konuşma yapıyorsunuz. Bunu kaydedip internette yayınlıyorsunuz ve Martı TAG’ı bitireceğiz diyorsunuz. Bugün Martı TAG 80 bin şoförüyle İstanbul halkına hizmet ediyor, insanların hayatını güzelleştiriyor.” 1,7 milyon İstanbullu kullanıcı daha kolay. Martı dediğiniz şirket New York Borsası’nda Türk bayrağını dalgalandırarak, “Yurt dışından bu ülkeye 200 milyon dolara yakın yatırım getirdi. Tüm saldırılarınıza rağmen sonuna kadar hizmet vermeye devam edeceğiz” diye sözlerini tamamladı. (HABER MERKEZİ)

hisarcik-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu