Yaşam

Yakın Arkadaşının Adını ve Yaşını Müge Anlı’dan Öğrenen TikTok Kullanıcısının Hikayesi

TikTok kullanıcısı Nisa, Müge Anlı’nın programında alışveriş merkezinde tanıştığı yakın arkadaşının gerçekte kim olduğunu öğrendiğini söyledi. Peki Müge Anlı’nın programında günlerce konuşulan o kız kim?

Kaynak:https://www.tiktok.com/@nisskck_/vide…

TikTok’ta Nisa isimli kadın kullanıcı, daha önce Müge Anlı’ya konuk olan bir misafirle yaşadığı hikayeyi anlattı. Kullanıcı, bu isimle alışveriş merkezinde tanıştıklarını ve çok yakın arkadaş olduklarını ancak bir gün bir arkadaşının gelip bu isim hakkındaki gerçeği anlattığını söyledi.

“Bir gün bir arkadaşım bana ‘Nisa, kimse bilmiyor, seni seviyorum diyorum. Dikkat et o kız Müge Anlı’ya aşık oldu’ dedi. “dedi. Daha sonra YouTube’a gittim ve mevcut değildi. Ben de arkadaşıma onu bulamadığımı söyledim. Gözümün önüne başka bir isim ve soy isim yazdı ve kızın videosu ortaya çıktı. ‘Bu kızın adı bu mu?’ Dedim.” sözleriyle Müge Anlı’nın karşısına çıkan kızın kendisini farklı bir isimle tanıttığını belirtti.

“Ve dedi ki, ‘Evet, bulamasınlar diye adını değiştiriyor. Annesinin soyundan kimseye bahsetmiyoruz.’ “dedi. Videoyu açtım ve Müge Anlı ‘Bugün 15 yıllık xx dosyasında’ dedi. “15 yaşında mı? Kız bana 20 yaşında olduğunu söyledi. Sonra videoyu açtığınızda 48 yaşındaki adamın yanına kaçtığını, annesinin ise yerde bayıldığını görüyorsunuz.” Sözlerini ekledi.

Kızın yine kaçtığını söyleyen kullanıcı, annesinin “Söyle o kıza, insan gibi gelecek, yoksa Esra Erol’un yanına gidip onu daha da rezil edeceğim” dediğini söyledi.

O görüntüleri buradan izleyebilirsiniz:

Kullanıcının bahsettiği kişi Yasemin Salman’dır. Geçtiğimiz yıl annesi günlerdir görülemeyen kızı için Müge Anlı’ya geldi. Anne Sevim, 48 yaşındaki evli servis şoförü Nurettin Aslan’a kaçtığını söyledi.

Nurettin ve Yasemin’in programda birlikte çekilen fotoğrafı herkesi çılgına çevirdi. Anlı, “Çocuğunuzu nasıl kucağınıza alıp bu fotoğrafı çektirirsiniz?” diyerek tepki gösterdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu