Haber

Ümit Özdağ: PKK, Suriye’nin kuzeyinde devlet kurma sürecinde

ZAFER Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, PKK’nın Suriye’nin kuzeyinde devlet kurma sürecinde olduğunu ve ABD’nin tüm üyelerini Suriye’nin kuzeyine çekerek PKK’ya burada eğitim verdiğini söyledi. önlemlerin alınması gerektiğini söyledi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin Gaziantep Büyükşehir Belediyesi genel başkan adayını duyurmak için kente geldi. Otelde basın mensuplarıyla bir araya gelen Özdağ, PKK’nın Suriye’nin kuzeyinde Amerika’nın desteğiyle eğitildiğini ve daha büyük saldırılara hazırlandıklarını söyledi. PKK’nın örtülü faaliyetler yürüttüğünü ve acil önlem alınması gerektiğini belirten Özdağ, “Türkiye’de PKK’lı kalmadı. Bu bizim başarımızdır deniyor. Hayır. PKK’lı sayısının azalması Türkiye’de” Türkiye sizin başarınız değil. PKK, Suriye’nin kuzeyinde devlet kurma sürecinde.” “Bütün personelini Suriye’nin kuzeyine çekti ve Amerika’nın da desteğiyle onları yeniden eğitiyor ve o yüzden uzaktalar. Daha büyük saldırıların hazırlıklarını yapıyorlar. Bu saldırılarda ne kadar etkili olacaklarının ilk göstergesi şu ana kadar sahip olmadıkları teknik ve bilgiyle kış şartlarında askeri mevzilerimize saldırdılar.” “Saldırdılar. Bu daha önce hiç olmadı. Bunun için eksikliklerin bir an önce giderilmesi gerekiyor” dedi.

Zafer Partisi’nin iktidara gelmesi durumunda mültecilerle ilgili net kararlar alıp hızla uygulamaya koyacaklarını söyleyen Özdağ, “Zafer Partisi’nin adayını seçerseniz büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyelerini yöneteceğiz. Bazı kararları kararlılıkla alıp uygulayacağız. Gaziantep’te yapacak çok işimiz var. Bunların hepsi.” Mehmet Pamuk kardeşimizi Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösteriyoruz. İlçe belediye başkan adaylarımızı Mehmet Pamuk kardeşimizin resmi açıklamasını yapacağımız gün açıklayacağız. Gaziantep’te gerçek bir seçim yarışı başlayacak ve bu yarış AK Parti ile Zafer Partisi arasında olacaktır. Gaziantep’in desteğini alacağız. “Düşünüyoruz” dedi.

Özdağ, resmi açıklamanın ardından ilçe belediye başkan adaylarının toplantıda açıklanacağını sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu